Isteni Ítélet

Efrain Rodriguez próféta jövendölése
a közeljövőben várható eseményekről

Szeretet

Jézus megmutatta nekem, hogy mi igazából a szeretet. A szeretetnél nincs sem adás, sem kapás. Csak elfogadás van, Jézus szeretetének az elfogadása. Ha elfogadjuk, akkor Jézus szeretete automatikusan áramlik rajtunk keresztül, mint egy csatornán, tehát adni sem kell. Ha valaki vágyik a szeretetre, az hitetlenség, azt jelenti, hogy Jézus szeretetét nem fogadja el. Az is tévedés, hogy a szeretetet adni kell, ha adjuk, az már nem szeretet. Csak elfogadni kell, és az magától áramlik mindenre és mindenkire.

Amit az emberek általában szeretetnek hívnak, az nem az. Az csak valamiféle energia vagy fizikai dolgok adása, amiben mindig ott van a vágy vagy az elvárás, hogy az ember kapjon. Ezért az egy összekötő erő, és függést okoz. Az emberek összeláncolják magukat a vágyuk miatt, hogy szeretetet kapjanak. Az igazi szeretet nem köt össze, mert nincs benne vágy. Csak elfogadjuk Jézus szeretetét, és a szeretet máris teljes. Nem adjuk és nem kapjuk, hanem a maga teljességében áramlik bennünk és rajtunk keresztül.

Jézus Krisztus nélkül nincs szeretet, mivel Ő maga a szeretet. Ő a szeretet egyedüli forrása. Ha valaki nem hisz Jézusban, nem képes a szeretetre, de még csak értelmezni sem tudja azt, ami ide le van írva.

Jézus Krisztus

Jézus Krisztus

közelgő aszteroida becsapódás

Facebook

SFbBox by enter-logic-seo.gr