Isteni Ítélet

Ősi és mai próféták jövendölései
a közeljövőben váraható
eseményekről

A becsapódásról részletesen

Isten mutatott nekem egy óriási sziklát, egy aszteroidát, amely Arecibo térségeben lép be Puerto Rico légterébe, és áthalad Mayagüez légterén. Ez hajnali 2-kor lesz. A szikla becsapódik a tengerbe a Mona sziget és Mayagüez között, ennek hatására erős szeizmikus törés fog keletkezni a Karib-tenger partján. A becsapódás 12-es erősségű földrengést fog kirobbantani, olyasmit, ami még soha nem fordult elő. A 12-es fokozat jelenti Isten jelenlétét a Földön.

A tengerbe való becsapódás óriási hullámot fog kelteni, mely több mint 300 m magas lesz. A hullám azonnal belép Puerto Rico szigetére. A tenger olyan helyeket fog elérni ezen a területen, amit soha nem gondolnánk. Eléri Las Marias és Maricao területeit is, ahol Sátánista papok egész évben folyamatosan újszülött babákat áldoznak föl. Az Úr eljön, hogy lemossa a vért erről a területről.

Ez az ábra a cunami terjedési idejét mutatja:

A 12-es erősségű földrengés - amit az aszteroida becsapódása okoz egy szeizmikusan aktív területen, Puerto Rico nyugati partja és a Mona sziget között - részlegesen érezhető lesz az egész világon. Ennek a szeizmikus törésnek elágazásai vannak az egész bolygón.

Jézus Krisztus

Pio Atya

Pio Atya fiatalon

 

Pio Atya stigmái

 

Szent Pio Atya

Efrain Rodriguez

Aszteroida becsapódás

Facebook