Isteni Ítélet

Ősi és mai próféták jövendölései
a közeljövőben váraható
eseményekről

Efrain Rodriguez - Az esemény leírása

Egy óriási aszteroida fog becsapódni az Atlanti-óceánba. Ez hatalmas, világméretű pusztítást és káoszt fog okozni. Ez az Amerikai kontinensen minden országra hatással lesz. Minden Európai ország és Afrika is meg fogja kapni a keletkező lökéshullám és cunami utólagos hatásait. A csendes-óceáni országokra, beleértve Kína, Japán, Fülöp-szigetek, Ausztrália, Új-Zéland, Hawaii stb. is nagy hatással lesz az étel-, víz-, gyógyszer- és energiaellátási hiány, valamint az eseményből eredő járványok. Az üzenet mindenki számára ugyanaz: csak egy út van a megváltásra és a védelemre, a Jézusban való hit. Készülj odaadással az Úr Jézus Krisztus eljövetelére, és tartalékolj annyi vizet, gyógyszert és élelmiszert, amennyit csak tudsz. Ha el vagy kötelezve Jézus Krisztus iránt, Ő biztosítani fogja számodra mindazt, amire szükséged van.

Aszteroida becsapódás - Isteni Ítélet

Eltekintve a cunamitól, amely elsősorban az Atlanti-óceán partvonalán található országokra lesz hatással, a következő események fogják követni az aszteroida becsapódást, amik hatással lesznek az egész világra. Ezek az események nagyon sok életet fognak követelni. Az események sorrendje a következő:

  • 1. Aszteroida becsapódás. Megáll a Föld forgása. Az aszteroida Puerto Rico-i idő szerint hajnai 2:00 órakor fog becsapódni. Magyar idő szerint ez reggel 8:00 óra nyári időszámítás szerint (téli szerint reggel 7:00). Az egész földön 3 napig sötétség lesz.
  • 2. A 12 fokozatú földrengés (Mercalli-skála) – alapvetően párhuzamosan keletkezik a becsapódással. Ez azt jelenti, hogy az Úr letette a lábát a Földre, ez érezhető lesz az egész világon.
  • 3. A lökéshullám gyorsan meg fog érkezni, mert hihetetlen sebességgel terjed. A széllökés sebessége 480 km/h lesz (ez az érték Amerikára vonatkozik).
  • 4. A cunami megérkezése néhány másodperctől órákig terjed, a becsapódás helyszínétől való távolság függvényében.
  • 5. Pestis járvány alakul ki a vízben és a talajon bomló temetetlen halottak miatt. A 3 napos sötétség, valamint a folyók és a tengerek áradása miatt nagyon nehéz lesz megszabadulni a holttestektől.
  • 6. Hiány lesz vízből, élelmiszerből és energiaforrásokból. Ezeket világszerte katonai úton fogják elosztani, hogy képesek legyenek kezelni a zavargásokat.

A prófécia szerint, melyet az Úr adott Efrain Rodrigueznek, az aszteroida becsapódás hajnali 02:00-kor lesz (Puerto Rico-i idő szerint) – vagyis Magyarországon reggel 8:00, téli időszámítás szerint 7:00 óra. Az aszteroida óriási, és amikor becsapódik a Földbe, a Föld forgása megáll három napra. Ezekben a napokban otthon kell tartózkodnunk. Az Úr tanácsot fog adni azoknak, akik hozzá fordulnak, mielőtt ez megtörténik. Közvetlenül azután, hogy az aszteroida becsapódott, lökéshullám lesz érezhető. Ez a széllökés 480 km/óra sebességgel terjed és ezzel egy időben lesz a 12 magnitúdójú földrengés (ezek Amerikára vonatkozó adatok). Ez azt jelenti, hogy az Úr Jézus leteszi a lábát a Földre, pontosan Puerto Rico-nál. Amikor ezt érzed, kérlek, ereszkedj térdre, és imádkozz az Úrhoz védelemért. Ne állj fel, amíg a földrengés tart. Ezután három napos sötétség következik. Fontos, hogy legyen vizünk és élelmiszerünk. EGYÁLTALÁN NEM SZABAD KINYITNUNK AZ ABLAKOKAT ÉS AZ AJTÓKAT akkor sem, ha halljuk, hogy emberek kiabálnak. NEM SZABAD KIMENNI AZ UTCÁRA, AMÍG A HÁROM NAPOS SÖTÉTSÉG TART. Az Úr azt mondta, hogy ha engedelmesek vagyunk, Ő vigyáz ránk, és biztosít számunkra tiszta levegőt, ahogy azt Noé bárkájában is tette.

Miután a három napos sötétség véget ért, biztonsági felszerelésekre lesz szükségünk – maszkokra és kesztyűkre – hogy kimenjünk az utcára. Amit ekkor fogsz látni, nagyon nehéz lesz. Imádkozz az Úrhoz bátorságért. Túl sok lesz a halott. És utána dolgunk lesz velük, mert keresni kell egy helyet, ahol tömegsírt készíthetünk nekik. A holttesteket bele kell tennünk a tömegsírba. Mivel a kormány részéről nem lesz, aki segítsen nekünk, ez lesz az egyetlen mód arra, hogy elkerüljük a pestist.

Jézus Krisztus

Pio Atya

Pio Atya fiatalon

 

Pio Atya stigmái

 

Szent Pio Atya

Efrain Rodriguez

Aszteroida becsapódás

Facebook