Isteni Ítélet

Ősi és mai próféták jövendölései
a közeljövőben váraható
eseményekről

Az Isteni Ítélet okai

Ennek a bekövetkező ítéletnek az oka az egyház hitehagyása.
Azok a gyülekezetek, amelyek a szentséget és az igaz szót keresik, nagyon kis mértékben látogatottak, de azok a templomok, ahol gazdagságot és üres istentiszteletet hirdetnek, tömve vannak. A bűn keresztül sétál az oltárokon és templomokon: úgy mint a homoszexualitás, a házasságtörés, a paráznaság, a szabad szerelem, vágy, hazugság, lopás, féltékenység, irigység, panaszkodás, a nők és gyermekek megerőszakolása, káromkodás. Papok, evanglelisták és az egyháztagok is kettős életet élnek: egyrészt világi életet élnek, aztán az oltár előtt Halleluját kiáltanak és nyelveken beszélnek, úgy tesznek, mintha imádnák Istent, meggyalázzák a szent helyet, és bárkinek megengedik, függetlenül a lelki állapotától, hogy rálépjen az oltárra. Elnémítják a Szentlélek hangját, hogy ne tudjon rávilágítani a bűnükre. Megpróbálják megakadályozni a Szent Hangot, amely az építésért beszél, és nem a pusztításért. Száműzték a Szentlelket a kolostorokból, a templomokból és a belső romlás felé vezetnek sokakat az ördögi viselkedésükkel és tanaikkal.

Az állítólagos keresztény TV-csatornák és rádióállomások sugározzák az aberrációkat, például amikor egy pap szinte meztelen táncosokkal táncolt együtt. Teljesen figyelmen kívül hagyják az Úr üzenetét.
Pásztorok, mint Antonio Bolainez és David Diamond, még mindig küzdenek Jézus ügyéért.
Az egyház tele van hitetlenekkel.
Mindez a Mennyek Urának a megcsúfolása, megsértése.
És ezután még azt merik kérdezni, hogy Isten miért hoz ítéletet.
Senki se csúfolja vagy ne nézze bolondnak az Urat. Senki.

Óriási cunami várhatóPuerto Rico lesz az epicentruma az Úr haragjának ebben a konkrét ítéletben. A sziget szennyezett. A papok többségét csak a tized és a felajánlások érdeklik. Ők nem vágyják és nem is keresik a Szentlélek jelenlétét.

Azt mondják, hogy nem beszélhetnek az embereknek az Ítéletről, hogy ne essenek pánikba, és a mögé a kifogás mögé bújnak, hogy: "Isten szeret, és Ő soha nem tenne ilyet." De úgy tűnik, hogy ők elfelejtkeztek a Tisztítótűzről, amely szintén Isten, aki elpusztította Noé generációját, Szodomát és Gomorrát, és elfelejtkeznek Jónás bejelentéséről Ninivében.

Puerto Rico szigetéről az evangélium elterjedt szinte minden országba. Ennek kiemelkedő jelentősége van Jézussal kapcsolatban.

Különböző helyeken, sok ilyen evangélistát, hitehagyó, hamis papot fognak meggyilkolni saját egyházaik tagjai, akik a saját kezükbe veszik az igazságot, mert elcsábították és becsapták őket a jólét ígéretével. Amikor látják ezt az eseményt, akkor rájönnek majd, hogy hibáztak. Nem számít, hogy ezek a lelkészek mennyire próbálnak majd képmutatóan bűnbánatot gyakorolni, hogy mentsék a bőrüket, amikor látják a kudarcukat, és szembesülnek a megpróbáltatásokkal. Jahvét nem tudják becsapni. Megvetették Jézus áldozatát, és taposták a szavát.
A legtöbb egyház nem mehet át a teszten. Ők ki lesznek taszítva.

A VILÁG SPIRITUÁLIS ÁLLAPOTA MA ROSSZABB MINT SODOMA ÉS GOMORRA IDEJÉBEN, ÉS AZ EGYHÁZ NAGY TÖBBSÉGÉBEN MEGENGEDI EZT A HALLGATÁSÁVAL.
A papok, akik prédikáltak és megtévesztették a nyájukat a gazdagság és a jólét evangéliumával, olyan hiánnyal fognak szembesülni, mint ezelőtt még soha.

Az egész Földön törvényesítették az ártatlan, még meg nem született babák megölését.
Sátánista papok újszülötteket, férfiakat, nőket és állatokat áldoznak föl.
A melegek (démonok által megszállt emberek) házasságot köthetnek az egész földön. Ők Isten és Noé egyezségének jelképét, a szivárványt a homoszexuális program jelképeként akarják felhasználni. Az egyház elaludt. A papok nem szólnak semmit. Azzal, hogy csendben maradnak, támogatják ezt. Nem segítenek a melegeknek. Szeretnünk kell őket és együttéreznünk velük, de annak eltorzítását, amit Isten adott az emberiségnek, nem szabad védelmezni. Velük a nemzedékek véget érnének, mivel nincs nemzés.
Kínában vannak kannibálok, akik csecsemők húsát eszik. Dél-Amerikában emberi húst árulnak. Oklahomában támogatták, hogy Sátánista szobrot állítsanak, minden oldalán gyerekekkel, akik a Pokolbéli szörnyeteghez imádkoznak.
Divatbemutatót tartanak a templomokban, amik a jólétről, bujaságról, fajtalanságról, és mindenféle bűnről szólnak a gyülekezetekben.

ÉS AZ EGYHÁZ HALLGAT.

Mivel mi nem szándékozunk megvédeni és biztosítani azokat a kívánalmakat, amelyekért Jézus meghalt a kereszten, Isten ítéletet fog hozni, ahogy a korábbi generációk esetében is tette.

Ne feledjük, az Úr azt akarja, hogy még az ítélet előtt mindenki, aki elpártolt Tőle, visszatérjen hozzá, a lehető leghamarabb. Sürgősen! Nekik azonnal az Ő lábához kell szaladniuk. Kérlek, ne gondolkodj rajta. Fuss, különben nem lesz mentséged az Úr előtt. Ez egy könnyes hívás a Magasságos Istentől, mert sok elpártolt ember meg fog halni azon az éjszakán. Ők a templomok körül élnek, de mit tesz az egyház, hogy megkeresse ezeket az embereket? Figyelmezteti és visszavezeti őket az Úrhoz?
Az egyházakon belül is sokan meg fognak halni.
Mindez az Urunk Szent Tanai elleni lázadás miatt történik.

AZ ÖSSZES, KIVÉTEL NÉLKÜL MINDEN ORSZÁG ÉRINTETT LESZ, KÜLÖNÖSEN HA AZOK LATIN-AMERIKÁBAN, KANADÁBAN ÉS AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBAN VANNAK. AZ EURÓPAI ORSZÁGOK IS MEG FOGJÁK KAPNI A LÖKÉSHULLÁM ÉS A CUNAMI UTÓHATÁSAIT. AZ ÜZENET MINDENKI SZÁMÁRA UGYANAZ: KÉSZÜLJ AZ ÚR JÉZUS KRISZTUS ELJÖVETELÉRE,  AZ EGYETLEN MENTSVÁRRA, AZ ÜDVÖZÍTŐRE; ÉS TARTALÉKOLJ VIZET, GYÓGYSZEREKET ÉS ÉLELMISZEREKET, HA TUDSZ. HA EL VAGYUNK KÖTELEZVE KRISZTUSNAK, Ő MEGADJA AZT, AMIRE SZÜKSÉGÜNK VAN.

Ha egy országnak nincs tengerpartja, az nem jelenti azt, hogy ne lenne érintett. A cunamin kívüli további események, melyek az aszteroida becsapódást követik, már említve lettek: a lökéshullám, a földrengés, a három napos sötétség, a túláradó folyók, a pestis, és ebből eredően élelmiszer-, ivóvíz- és a gyógyszerhiány lesz. Ezek az események mindenhol sok ember életét fogják követelni, különösen a pestis, amely a vízben rothadó testek és a temetetlen holtak miatt alakul ki. Nagyon nehéz lesz megszabadulni a holttestektől a 3 napos sötétség és az árvíz miatt.

Obama mintegy 40 rakétát küldött Puerto Rico-nak, hogy megpróbálja szétlőni az aszteroidát az égen, így az Puerto Rico földjére esne, és nem a tengerbe. Az Úr prófétája, Efrain, figyelmeztette őket, hogy ne nyomják meg a gombokat "Ne tegyétek! Ne avatkozzatok be az Úr tervébe".

Elkövettek egy nagy hibát a Mona Sziget mellett, Puerto Rico-tól nyugatra, azon a területen, ahol az aszteroida be fog csapódni. Instabil és veszélyes szeizmikus törés helyezkedik ott el. Nukleáris eszközökkel próbálták meg lezárni ezt a törést , állítólag azért, hogy megakadályozzák a földrengést. Elhelyezték az eszközt, de elveszítették a tenger alján az árokban. Most már nem találják.
Senki sem állíthatja meg az Úr tervét.

Az emberek meghajolnak majd és le fognak térdelni az Úr előtt a pestisjárvány idején. A jelenlegi vezetők le lesznek váltva. A pestis el fogja távolítani azokat a vezetőket, akik elárulták Isten Legfelsőbb Törvényét. Sokan azt hiszik, hogy biztonságban lesznek a menhelyeken és bunkerekben. De Isten keze mindenhová elér. Amerika korrupt elnökének van egy találkozója az Úrral. A kígyó, a Sátán maga fog lekúszni a bunkerébe, és akkor az Úr ítélkezik fölötte. Obama meg fog halni pestisben.

 

Jézus Krisztus

Pio Atya

Pio Atya fiatalon

 

Pio Atya stigmái

 

Szent Pio Atya

Efrain Rodriguez

Aszteroida becsapódás

Facebook