Isteni Ítélet

Ősi és mai próféták jövendölései
a közeljövőben váraható
eseményekről

Az Úr Jahve üzenete

Mindannyiunk feladata, hogy megerősítést kérjünk a Szentlélektől ezzel az üzenttel kapcsolatban. Ahhoz, hogy megkapd ezt az üzenetet, szükséged van a Szentlélek jelenlétére. Ő az alapja ennek az üzenetnek, nem Efrain vagy a csapata. Efrain Rodriguez, mint az Úr prófétája, ő a hírnöke ennek a felhívásnak, hogy fussunk az Úr menedékébe és megváltásába, de az üzenet a Szentlélektől származik. Még ha nem is szolgálod az Urat, kérdezd meg Őt, őszintén és szívből jövő alázattal, hogy ez az üzenet tőle jön-e. Ha őszinte vagy, felelni fog neked.

Légy felkészülve, hogy fogadd Jézust a megpróbáltatás és megtörtség közepette. A nagy lesújtás - amiről a Szentlélek beszélt oly sok éven át - közeledik.

A Föld minden kormánya csendben készül egy katasztrofális eseményre.
Neked is készülnöd kell sok vízzel, gyógyszerrel és nem romlandó élelmiszerrel. A hatóságok nem fognak téged figyelmeztetni, de az Úr figyelmezteti a népét.

Isten meg fogja érinteni lábával a Földet, hajnali 2-kor (magyar idő szerint nyári időszámítás szerint reggel 8-kor, téli szerint reggel 7-kor).

Ítéleten megyünk keresztül, és utána eljön az új Egyház, melyet az Úr lehoz a Mennyből. Ez az Egyház a mai egyház maradék hűséges híveiből áll, és az új emberekből, akik beszállnak a bárkába, a próbatétel előtt, alatt vagy után. Ezeknek az eseményeknek azért kell bekövetkezniük, hogy felébresszék Jézus Egyházát a Földön.

Ez az ítélet, még ha néhányan másképpen is gondolják, az Úr Egyházáért van, itt Puerto Rico-n és a világ többi részén. A jelenlegi egyház ma minden tanítást elhagyott, amiért Jézus meghalt a kereszten, hogy biztosítsa számunkra az Utat, és képesek legyünk látni Őt és az Atyát.
Minden a Szentségért történik, enélkül senki sem láthatná az Urat.

Sokan azt mondják: "Akár ma is lehet az a nap, amikor az Elragadtatás megtörténik." Vagyis Jézus felviszi az Egyházának tagjait a Mennybe, és magához emeli őket, így a Földről eltűnnek, anélkül, hogy meghalnának. Jelenleg ez az Elragadtatás nem tudna megtörténni, mert nagyon kevés az igazi Jézus hívő, aki a Mennyországba menne. Az Elragadtatás egy bizonyos pontnál következik be, a most közeledő események után. Ez azután valósulhat meg, miután az óriás világméretű Lélek Szétválasztás megtörtént, amiről a Szentlélek beszélt sok éven át, és készen áll az aratásra. Ha a Mennyország Istene nem tenné ezt meg, sokan elvesznének; lehetséges, hogy még az igazak is.

Azt is mondják: "Ezek az események részei a Nagy Megpróbáltatásnak". NEM. Ezek az események a Csapások kezdetének a részei, azok a jelek, melyeket a Biblia megjelöl, mielőtt a Nagy Megpróbáltatás bekövetkezik. Ez az előzetes esemény, ami szükséges ahhoz, hogy Jézus Krisztus az új Egyházát világszerte felvigye magához a Mennybe. A Nagy Megpróbáltatás csak ezután következik, és aztán emeli fel Jézus az új Egyházát az Mennybe.
Isten megköveteli tőlünk, hogy tiszteljük szavát, és kötelezzük el magunkat Iránta, hogy kiérdemeljük a Védelmét, amikor ezek az események bekövetkeznek. Tartsd a szemedet Őrajta.

Mindannyian meg vagyunk hívva a nagy Lélek Szétválasztásra. Készítsük elő és legyen érvényes az útlevelünk, ha más népekhez kell utaznunk, amelyek megnyitják kapuikat JÉZUS KRISZTUS Evangéliuma számára.

Ezt az üzenetet el kell terjesztenünk. Az embereknek tudniuk kell erről. Milliók lelke forog kockán.

Az Úr tartson meg.

 

Jézus Krisztus

Pio Atya

Pio Atya fiatalon

 

Pio Atya stigmái

 

Szent Pio Atya

Efrain Rodriguez

Aszteroida becsapódás

Facebook