Isteni Ítélet

Ősi és mai próféták jövendölései
a közeljövőben váraható
eseményekről

Fontos információk

Ezek az események az összes országot érinteni fogják különböző napokon és időpontokban.
Nem számít, hogy mennyi gyógyszert tárolnak, az Úr visszarendeli a nemzeteket a lábához, ezen az ítéleten keresztül. Isten áthalad minden kontinensen, soha nem látott módon.

FONTOS !!! EZ NEM A VILÁG VÉGE. A FÖLD NEM FOG MEGSEMMISÜLNI. Az Úr teljes mértékben irányítani fogja az eseményeket, és megvédi népét még olyan helyzetekben is, amikor számunkra úgy tűnik, hogy emberileg és tudományosan is lehetetlen. Isten a lehetetlent lehetségessé teszi.

Az ítélet éjszakáján telihold lesz, függetlenül attól, hogy csillagászatilag telihold lesz-e aznap éjjel, vagy sem. Az Úr azt teszi, amit akar az Ő univerzumával. Isten a kegyelmével ad egy utolsó esélyt azoknak, akik még nem hisznek. Amikor ők látni fogják, hogy mi következik aznap éjszaka, lesz egy utolsó pillanat, hogy bűnbánatot gyakorolhassanak és az Úrnak kiálthassanak. A Hold fénye lehetővé teszi majd számunkra, hogy ellássuk a haldoklókat és a sebesülteket. Adni kell nekik egy utolsó esélyt, hogy elfogadják Krisztust, mielőtt elhagyják ezt a világot. Azok, akik megsebesültek és túlélik, vallomást fognak tenni az Úrnak.

A hitetleneknek (Jézusban és/vagy ebben a prófétai üzenetben nem hisznek), akik gúnyolódnak és zúgolódnak, ezt mondjuk előre:
Ha szembe nézel a halállal az esemény során vagy bármikor, és a hitetlenséged vagy a makacsságod miatt soha nem adtad át magadat az Úr Jézus Krisztusnak, csak egyetlen esélyed van: ha a lelkedet átadod az utolsó pillanatban Jézus Krisztusnak, amennyiben az Úr megadja neked ezt az utolsó esélyt a kegyelme folytán. Kérj bocsánatot az életed utolsó percében vagy másodpercében. Ne pazarold az utolsó pillanataidat a Földön menekülésre vagy próbálkozásra, hogy megmentsd az életedet. Használd fel az utolsó pillanataidat bölcsen, az örök lelked megmentésére azáltal, hogy Jézushoz jössz bűnbánatra és teljes önátadásra. Bízz benne. Ő hűséges.

Isten legyen irgalmas, és engedjen meg egy utolsó esélyt sokaknak.

Jézus Krisztus

Pio Atya

Pio Atya fiatalon

 

Pio Atya stigmái

 

Szent Pio Atya

Efrain Rodriguez

Aszteroida becsapódás

Facebook