Isteni Ítélet

Ősi és mai próféták jövendölései
a közeljövőben váraható
eseményekről

Magyarországon várható események

A meteor becsapódása után várható Magyarországon:

Ez az információ egy magyar prófétától származik, aki szintén megkapta az üzenetet Jézus Krisztustól az aszteroida becsapódásról, ennek elsősorban a Magyarországra vonatkozó hatásairól. Kérdezd meg Jézus Krisztust, hogy igazak-e ezek az információk, és az alapján döntsd el, hogy elhiszed-e vagy sem. Azt is kérdezd meg Tőle, hogy mit tegyél. Ha őszintén fordulsz hozzá, válaszolni fog neked.

Az első 3 napban várható:

  • 3 nap sötétség,
  • Erős földrengés – 8-as magnitúdójú (Mercalli-skála),
  • Hirtelen feltámadó óriási viharok, esőzések, villámlás, váltakozó erősségű szél (100-200 km/h). A szél különböző tárgyakat, embereket sodor magával
  • Hirtelen megáradó folyók

A 3. nap után várható:

  • Lépcsőzetes vízszint emelkedés a tengerszinthez képest 4 hét alatt: 110 m, 130 m, 180 m, vagyis Magyarország nagy része víz alá kerül. Utána hónapokig tartó, lassú apadás.
  • Földrengések még mindig előfordulnak, de már gyengébb lökésekkel
  • Pestis járvány

Ha valaki elfogadja Jézust, feltétel nélkül hisz benne és követi Őt, Jézustól a bűnei alól feloldozást kapott, akkor nem esik Ítélet alá, vagyis a fentiekben leírt események őt nem érintik.

Az aszteroida becsapódás hatására pár hét alatt megnövekvő árvíz 180m-es tengerszint feletti magasságig önti el Magyarországot. A sötétkékkel jelzett területek 150m-es tengerszint alatt fekszenek, vagyis ezek víz alá fognak kerülni. A világoskékkel jelzett területek 150m és 200m közé esnek, ami azt jelenti, hogy egy részük víz alá kerül, egy részük még éppen kiemelkedik a vízből. Ez a térkép nem pontos, csak hozzávetőlegesen ábrázolja a kialakuló árvíz mértékét. Ha pontosan tudni akarjuk egy bizonyos terület tengerszint feletti magasságát, használjuk ezt a térképet: http://www.daftlogic.com/sandbox-google-maps-find-altitude.htm

 

Jézus Krisztus

Pio Atya

Pio Atya fiatalon

 

Pio Atya stigmái

 

Szent Pio Atya

Efrain Rodriguez

Aszteroida becsapódás

Facebook