Isteni Ítélet

Ősi és mai próféták jövendölései
a közeljövőben váraható
eseményekről

Pio Atya próféciája az Isteni Ítéletről és a meteorbecsapódásról

Padre Pio1. A világ a pusztulás felé halad. Az emberek elhagyták a helyes ösvényt, hogy az erőszak sivatagában végződő utakra merészkedjenek. Ha nem térnek vissza azonnal az alázat, a jótékonyság és a szeretet forrásának italára, akkor katasztrófa lesz.

2. Szörnyű dolgok következnek. Már nem tudok közbenjárni az emberek érdekében. Az Isteni kegyelemnek hamarosan vége. Az ember az élet szeretetére lett teremtve, de végül elpusztította az életet...

3. Amikor az emberre rábízták a világot, az egy kert volt. Az ember ezt egy mérgekkel teli holttestté változtatta. Most nem a házunkat kell kitakarítanunk, hanem sokkal mélyebb tisztításra van szükség, amely csak az égből jöhet.

Pio Atya a meteorbecsapódásról4. Készülj fel rá, hogy három napig teljes sötétségben fogsz élni. Ez a három nap nagyon közel van... És ezekben a napokban egy helyben fogsz maradni, akárcsak a halottak, étel és ital nélkül. Aztán a fény visszatér. De sokan ezt már nem fogják látni.

5. Sok ember fejvesztve fog majd menekülni. De a futásuk céltalan lesz. Valaki azt mondja majd, hogy keleten megváltást találnak, akkor az emberek kelet felé fognak futni, de szakadékba esnek. Valaki azt mondja majd, hogy nyugaton találnak megváltást, és akkor az emberek nyugat felé fognak futni, de kemencébe esnek.

6. A föld reszketni fog, hatalmas lesz a pánik... A föld beteg. A földrengés olyan lesz, mint egy kígyó: úgy fogod érezni, mintha körülötted mászna mindenhol. Sok kő esik majd le a helyéről. És rengeteg ember elvész.

Padre Pio meteor prophecy7. Olyanok lesztek, mint a hangyák, mert eljön az idő, amikor az emberek kiszedik a szemüket egy morzsányi kenyérért. Az üzleteket fosztogatják, a raktárakat megrohamozzák és megsemmisítik. Szegények lesznek azok, akik azokban a sötét napokban gyertya és egy kancsó víz nélkül találják magukat, vagy három hónapra való élelem nélkül.

8. Egy földterület eltűnik... egy nagy földterület. Egy országot örökre törölnek a térképről... És vele együtt a történelem, a gazdagság és az emberek is sárba süllyednek.

9. Az ember iránti szeretet üres szóvá vált. Hogyan számíthatsz rá, hogy Jézus szeret téged, ha nem tudod, hogy szerethet olyanokat is, akik veled egy asztalnál esznek? ... Isten haragja nem fogja megkímélni a tudomány embereit, csak a szív embereit.

Pio Atya stigmái10. Kétségbe vagyok esve... Már nem tudom, mit tegyek, hogy az emberiség megtérjen. Ha folytatja ezt az utat, Isten hatalmas haragja felszabadul, mint egy óriási villám.

11. A földbe be fog csapódni egy meteor, és mindent megrenget. Ez a katasztrófa sokkal rosszabb lesz, mint egy háború. Rengeteg dolog el lesz törölve a föld színéről. És ez lesz az egyik jel...

12. Ez az emberek számára tragikus tapasztalat lesz. Sokakat a folyó fog elsodorni, sokakat a tűz éget el, sokakat mérgek temetnek el... De a tiszta szívek közelében én ott maradok.Jézus Krisztus

Pio Atya

Pio Atya fiatalon

 

Pio Atya stigmái

 

Szent Pio Atya

Efrain Rodriguez

Aszteroida becsapódás

Facebook