Isteni Ítélet

Ősi és mai próféták jövendölései
a közeljövőben váraható
eseményekről

Sai Baba imája

Ima az önátadásról

Miért aggódsz? Hadd gondoskodjak Én mindenben rólad! Mostantól Én törődök minden dolgoddal. Csupán arra várok, hogy átadd magad Nekem. Csak akkor lépek közbe, ha felismered, hogyan add át magad Nekem teljesen, s akkor nem kell többet aggódnod semmiért. Búcsúzz el minden félelemtől és bátortalanságtóI. Eddig csupán azt bizonyítottad, hogy nem bízol Bennem; de mostantól vakon kell Bennem bíznod.

Az önmegadás azt jelenti, hogy ne gondolj a nehézségekre, ne aggodalmaskodj miattuk, ne foglalkozz a problémáiddal. Helyezz mindent az Én kezembe, mondván:

„Uram, legyen meg a Te Akaratod, Te gondoskodj rólam.” Más szóval:
„Köszönöm Uram, hogy mindenről oly módon gondoskodsz számomra, hogy a végeredmény leginkább a javamat szolgálja.”

Emlékezz, hogy a dolgok végkifejletére gondolni - vagyis amiatt aggódni, hogy a helyzet nem a várt eredményt hozza számodra - pontosan az önmegadás ellenkezőjét jelenti. Ezzel azt bizonyítod, hogy nem hiszel az irántad táplált Szeretetemben. Valójában tehát nem helyezted irányításom alá az életed, és nem támaszkodsz Rám.
Soha ne gondolkodj azon, hogyan végződik ez vagy az ... , mi fog történni, stb. Ha e csábítás hatása alá kerülsz, ezzel csupán azt bizonyítod, hogy nem hiszel Bennem.
Akarod-e vagy sem, hogy törődjek veled? Akkor hagyd abba az aggódást! Csak akkor vezetlek, ha teljesen átadtad magad Nekem, s ha netán más útra kell vezetnem téged, mint amire számítottál, a karomban foglak vinni.

Valójában saját okoskodásaid és aggodalmaid, saját rögeszméid zaklatnak fel téged, és az akarásod hogy mindenáron ellásd magad. Oly sok mindent tehetek azokért mind anyagi, mind lelki téren, akik Hozzám fordulva, azt mondják: "Viseld gondomat, Uram" - majd behunyják szemüket, és csendesen várnak. Sokat kaphatsz, de csak akkor, ha valóban teljesen átadod magad Nekem. Fájdalmadban Hozzám imádkozol, hogy lépjek közbe, de oly módon, ahogyan te szeretnéd. Nem bízol Bennem, hanem azt akarod, hogy a kérésedet teljesítsem.

Ne viselkedj úgy, mint a beteg, aki az orvoshoz fordul, hogy gyógyítsa meg. Ne így cselekedj, hanem, még a nehéz körülmények között is mondd:

"Uram, dicsőítelek, és köszönetet mondok e nehézségért, e kényszerűségért. Imádkozom, hogy intézd tetszésed szerint dolgaimat. Te tudod, hogy számomra mi a legjobb."

Néha talán úgy érzed, hogy a csapások sokasodnak ahelyett, hogy csökkennének, de ne nyugtalankodj, hanem csukd be a szemed, és mondd hittel:

"Legyen meg a Te Akaratod, gondoskodj Te rólam."

S amikor így beszélsz - ha szükséges - akár még csodákat is teszek. Csak akkor foglalkozom kéréseddel, ha teljesen megbízol Bennem. Mindig rád gondolok, de igazán csak akkor segíthetek rajtad, ha teljes mértékben átadod magad Nekem, és megbízol Bennem.

-Sai Baba –

 

Jézus Krisztus

Pio Atya

Pio Atya fiatalon

 

Pio Atya stigmái

 

Szent Pio Atya

Efrain Rodriguez

Aszteroida becsapódás

Facebook