Isteni Ítélet

Ősi és mai próféták jövendölései
a közeljövőben váraható
eseményekről

Az Úr Jézus vigasztalhatatlanul dühös - Jön az Ítélet!

Figyelmeztető álom: az Úr Jézus vigasztalhatatlanul dühös - Jön az Ítélet!

"Ebben a videóban megosztok egy álmot, amelyet 2022. január 6-án kaptam, amikor az Úr Jézust gyötrődő és haragos állapotában láttam. Az Ézsaiás 22-ből következő reggeli imám rávilágít azokra az okokra, amelyek miatt az Úr most olyan dühös népére. Itt az ideje megalázkodni az Úr előtt, és egyedül az Ő akaratát és tervét elfogadni, Egyház." - Melissa (Midnight Hour Oil)

(Aki nem érti az angol szöveget, javasoljuk, hogy kapcsolja be az automatikus feliratot és a magyar fordítást hozzá.)

Megkérdeztük Jézust ezzel a videóval kapcsolatban, hogy valóban dühös-e az emberekre.

Jézus azt mondta nekünk, hogy igen, valóban dühös azokra az emberekre, akik első sorban a külső dolgokban keresik a megoldást, a saját erejükben és cselekedeteikben bíznak és az összefogásban, ahelyett, hogy Őbenne bíznának, és Őtőle kérnének segítséget és oltalmat.

Azokra a POZITÍV emberekre dühös, akik nem Ővele keresik a kapcsolatot, nem a hitüket próbálják erősíteni, nem fordulnak Őhozzá alázattal, nem néznek magukba, nem kérnek bocsánatot a bűneikért, hanem különféle fizikai szintű megoldásban bíznak, mindenféle emberekkel össze akarnak fogni, negatívakkal, hitetlenekkel, mágusokkal, és ettől az összefogástól remélik a megoldást és a dolgok javulását. Jézus azt mondta, hogy ezek az emberek nem érdemlik meg, hogy az első körben legyenek elragadtatva.

Azzal kapcsolatban, hogy fizikai szinten mit tegyünk, mindig Jézushoz forduljunk, Tőle kérdezzük meg. Ha őszintén és alázattal fordulunk Hozzá, akkor Ő válaszolni fog nekünk, akár szavakkal, akár jelekkel vagy álmokkal, és vezetni fogja a cselekedeteinket. Ez nem azt jelenti, hogy fizikai szinten ne tegyünk semmit, de a fókuszunk mindig a hitünkön legyen, a Jézussal való kapcsolaton.

Jézus Krisztus

Pio Atya

Pio Atya fiatalon

 

Pio Atya stigmái

 

Szent Pio Atya

Efrain Rodriguez

Aszteroida becsapódás

Facebook