Isteni Ítélet

Ősi és mai próféták jövendölései
a közeljövőben váraható
eseményekről

Byron Searle - A bukottak

A próféciát Byron Searle kapta - 2019. augusztus 13-án

Péter Apostol II. levele 2. rész

4. Mert ha nem kedvezett az Isten a bűnbe esett angyaloknak, hanem mélységbe taszítván, a sötétség lánczaira adta oda őket, hogy fenntartassanak az ítéletre;

Júdás Apostol levele 1. rész

6. És az angyalokat is, a kik nem tartották meg fejedelemségöket, hanem elhagyták az ő lakóhelyöket, a nagy nap ítéletére örök bilincseken, sötétségben tartotta.

Korinthusbeliekhez írt II. levél 11. rész

14. Nem is csoda; hisz maga a Sátán is átváltoztatja magát világosság angyalává.
15. Nem nagy dolog azért, ha az ő szolgái is átváltoztatják magokat az igazság szolgáivá; a kiknek végök az ő cselekedeteik szerint lészen.

Az eredeti prófécia angol nyelven itt olvasható: https://byronsearle.blogspot.com/2019/08/the-fallen-ones.html

Fiam, a Bukottak nagyon ébren vannak és mozognak az egész világon. Hatalmuk van az emberek és az állatok felett. Rettenetes cselekedetekre késztetik az embereket, és háborúra a kormányokat. Tisztán gonoszak, és a Sátántól van az erejük.

Ezek a bukottak nagyon megtévesztőek lehetnek - a Fény Angyalának adják ki magukat. Sok Gyermekemet félrevezetik, mert ők (a Gyermekeim) nem ismerik a Szavaimat, és nem is értik, hogy miről szólnak vagy mit tanítanak.

Sokakat félrevezetnek a törvény fogságába. Úgy haltam meg, mint az emberek minden bűnének végső áldozata, mégis sokan a Testemből támogatják azokat, akik zsidónak mondják magukat, de nem azok, hanem a Sátán zsinagógájához tartoznak! Az ő útjukat is a Bukottak irányítják!

Fiam, a Bukottak utálják az emberiséget, mert az Atya képére lettetek teremtve. Gyűlölik az Atyát, és annyira gyűlölik az emberiséget, hogy mindent el akarnak pusztítani! A Bukottak örülnek a halálnak, a vérnek, az erőszaknak, MINDEN Isten elleni dolognak! Élvezik a gyilkolást és a kínzást, különösen az ártatlanokat az anyaméhen belül és kívül! Az abortuszt végző embereket egy Bukott birtokolja!

Jelenleg több tízezer Bukott van itt. Sokan sötétségbe vannak zárva a Föld alatt, és ítéletre várnak. A legrosszabb négy az Eufrátesz folyójában van bezárva, amíg Isten úgy nem dönt, hogy elengedi őket. JAJ az emberiségnek, amikor elengedi őket! !!

Fiam, a Bukottak birtokolják a sok hamis prófétát és tanítót, akik félrevezetik Gyermekeimet az Igazságtól. Olyan szavakat tanítanak és jövendölnek, amelyek csiklandozzák a fület, és nem engedik, hogy Szent Lelkem meggyőzze az emberek szívét. Ezek a hazugok lebirtokolják a gyengéket és azokat, akik nincsenek szilárdan megalapozva a Sziklán. Istentől lopnak, felhasználva a gyermekeim által az önző örömökért felajánlott ajándékokat.

A Bukottak irányítják mindazokat, akik az egész világon a lázadásokat vezetik. HALLGASSATOK MEG MOST, Gyermekeim !! A zavargások, a gyilkosságok, a háborúk továbbra is egyre rosszabbak lesznek !! NE LEPŐDJ MEG, AMIKOR EZEK AZ ESEMÉNYEK MEGTÖRTÉNNEK - KÉSZÜLJ FEL !! Rendben legyen a házad !!

A Bukottak állnak az Új Világrend mögött, a Szörnyeteg Rendszer Jele mögött, a Noahide-törvények mögött - MIND AZÉRT, HOGY MEGÖLJÉK A VÁLASZTOTTJAIMAT !!!

Fiam, mondd gyermekeimnek, hogy NE FÉLJENEK, MERT EZEKNEK A DOLGOKNAK MEG KELL TÖRTÉNNIÜK !! Évek óta beszélnek róluk, hogy TE EZEKBEN AZ UTOLSÓ NAPOKBAN KÉSZEN LEGYÉL, ÉS NE ÉRJEN MEGLEPETÉSKÉNT !!

LEGYŐZTEM A BUKOTTAKAT, ÉS HAMAROSAN VÉGÜK VAN !!!

Gyermekeim, függjetek tőlem!! Támaszkodjatok rám!! Add nekem MINDEN terhedet, én pedig elveszem és békét adok neked ezekben a zaklatott időkben !! Bánd meg bűneidet az életedben !! Kövess engem és az Igémet, és én végigvezetlek MINDENEN, ami jön !! Bízz bennem, hogy megvédjelek téged és családodat !! Higgy benne, hogy mindent megteszem, amit ígértem !!

Mindannyiótokat Nagyon szeretlek, de a Bukottak itt vannak, és TÉRDEN ÁLLVA KELL IMÁDKOZNOD !!! Csatánk NEM hús és vér, hanem szellemi a Bukottak ellen !!

Ámen.

Az Úr Jézus

Jézus Krisztus

Pio Atya

Pio Atya fiatalon

 

Pio Atya stigmái

 

Szent Pio Atya

Efrain Rodriguez

Aszteroida becsapódás

Facebook