Isteni Ítélet

Ősi és mai próféták jövendölései
a közeljövőben váraható
eseményekről

Byron Searle - Hamis istenek

A próféciát Byron Searle kapta - 2018. november 21-én

2. Miért mondanák a pogányok: Hol van hát az ő Istenök?

3. Pedig a mi Istenünk az égben van, és a mit akar, azt mind megcselekszi.

4. Azoknak bálványa ezüst és arany, emberi kezek munkája.

5. Szájok van, de nem szólanak; szemeik vannak, de nem látnak;

6. Füleik vannak, de nem hallanak; orruk van, de nem szagolnak;

7. Kezeik vannak, de nem tapintanak, lábaik vannak, de nem járnak, nem szólanak az ő torkukkal.

8. Hasonlók legyenek azokhoz készítőik, és mindazok, a kik bíznak bennök!

Az eredeti prófécia angol nyelven itt olvasható: https://byronsearle.blogspot.com/2018/11/false-gods.html

Fiam, ez a generáció minden hamis istent imád, amit valaha létrehoztak. Bár nem fából vagy kőből vannak, ez a generáció mindet imádja. Sokan azt mondják, hogy ők nem imádnak semmit, de hazudnak! Az efezusiak még Pál idejében is imádtak minden istent, még az ismeretlen istent is. Ez a generáció minden istent imád, még ha nincsenek is tisztában vele. BÁRMI, AMIT ELÉM HELYEZNEK, AZ EGY BÁLVÁNY, ÉS EZT A BÁLVÁNYT IMÁDJÁK! Lehet az sport, lehet az vadászat vagy horgászat, lehet az egy puzzle kirakása! BÁRMI, AMIVEL TŐLEM VESZIK EL AZ IDŐT, AZ BÁLVÁNYIMÁDÁS !!! 12 órán keresztül nézed a tévét, de még csak eszedbe sem jutok, kivéve akkor, ha esetleg a futballcsapatod veszít, csak akkor kiáltod a Nevemet!

Fiam, az elkövetkező napok nehézségekkel és fájdalommal lesznek tele. Az emberek átkozni fognak, és azt mondják majd, hogy nem vagyok jó Isten, mert megengedek ennyi halált és pusztulást! A népem hamis istenekbe veti hitét, és ezektől vár felszabadulást! Ennek a nemzetnek a királya nem fog megmenteni titeket, mégis imádni fogjátok őt !!! De te azt mondod: "Uram, mi soha nem fogunk egy királyt imádni !!!" Mondom, MÁR MOST IS EZT TESZED !!! Hamarosan én leszek az egyetlen gondolat a fejedben, kérni fogod a védelmemet, de nem térsz meg !!! Azt mondom, bánd meg a bűneidet minden nap - tartsd rendben a házadat !!! Ne próbáld kitalálni, hogy mikor jövök - csak légy készen !!! A 10 szűz nem tudta, hogy mikor jövök, de a 10 közül csak 5 állt készen mindenkor !!!

Fiam, a hamis istenek, amelyeket az emberek alkotnak, olyanok, mint ők. Mondd meg az embereimnek, hogy vizsgálják meg az életüket, űzzék ki az összes hamis istent, amiket létrehoztak, bánják meg bűneiket, és forduljanak hozzám, hogy véremmel mossam meg őket, és állítsam helyre mindazt, amit az ellenség ellopott vagy ingyen adott!

Bánd meg bűneidet, kérj bocsánatot a bálványimádásért, vedd fel keresztedet és kövess engem! Az út nem lesz könnyű, hogy kövess engem, meg kell engedned, hogy összetörjelek, kiverjem belőled az összes hamis bálványt, amelyekkel engem helyettesítesz! Szeretlek, népem, de a házamból a bálványimádást ki kell takarítani !!! A tűz a felszabadításod módja - a Szent Szellem Tüze fentről !!! Hamarosan eljövök, hogy elpusztítsam a hamis bálványokat !!!

Ámen.

Jézus, a Messiás

Jézus Krisztus

Pio Atya

Pio Atya fiatalon

 

Pio Atya stigmái

 

Szent Pio Atya

Efrain Rodriguez

Aszteroida becsapódás

Facebook