Isteni Ítélet

Ősi és mai próféták jövendölései
a közeljövőben váraható
eseményekről

Byron Searle - Készülj a becsapódásra!

A próféciát Byron Searle kapta - 2020. május 29-én

Máté 21: 21–22

21. Jézus pedig felelvén, monda nékik: Bizony mondom néktek, ha van hitetek és nem kételkedtek, nemcsak azt cselekszitek, a mi e fügefán esett, hanem ha azt mondjátok e hegynek: Kelj fel és zuhanj a tengerbe, az is meglészen;

22. És a mit könyörgéstekben kértek, mindazt meg is kapjátok, ha hisztek.

Az eredeti prófécia angol nyelven itt olvasható: https://byronsearle.blogspot.com/2020/05/brace-for-impact.html

Miután ma este imádkoztam, az Úr a következő kérdéseket tette fel nekem:

Először azt kérdezte tőlem, mit kiabál a repülőgép pilótája, amikor lezuhan a gép? Mit? - kérdeztem. KÉSZÜLJ A BECSAPÓDÁSRA! - válaszolta.

Aztán megkérdezte tőlem, mit kiabál a hajó kapitánya, amikor a hajó ütköző pályán van? Mit? - kérdeztem. KÉSZÜLJ A BECSAPÓDÁSRA! - felelte.

Ismét megkérdezte tőlem, hogy mit kiabál a sportriporter a versenyautó-sofőrnek, amikor látja, hogy ütközni fog a pályán? Mit? - kérdeztem. Ismét azt válaszolta, hogy KÉSZÜLJ A BECSAPÓDÁSRA!

Igen. -feleltem. Megismételte: KÉSZÜLJ A BECSAPÓDÁSRA! Ezután megkérdeztem az Úrtól, hogy ez-e a címe ennek a kinyilatkoztatásnak, ő azt válaszolta, hogy igen, és a következőket mondta nekem:

Fiam, az, aki irányítja a járművet, és látja, hogy ütközés fog bekövetkezni, kiáltja a fedélzeten tartózkodó embereknek - KÉSZÜLJ A BECSAPÓDÁSRA !!!

Én vagyok a kapitány, és kiáltok a gyermekeimnek - KÉSZÜLJETEK A BECSAPÓDÁSOKRA !!! (Többes szám) mondom - BECSAPÓDÁSOK - mert sok lesz belőlük. Néhány már most elkezdődik.

AZ EGYIK BECSAPÓDÁS A ZAVARGÁSOK ÉS A POLGÁRHÁBORÚ LESZ, amely végig fog söpörni ezen a nemzeten és a világon. Amint a szeretet összezúzódik, rengeteg lesz a gyűlölet, és ez a világ egyre hidegebbé válik.

EGY MÁSIK BECSAPÓDÁS A VILÁG TÁRSADALMAIRA FOG JÖNNI AMIATT, MERT NORMÁLISNAK TARTJÁK A FAJTALANKODÁST. Amikor a választott népem más isteneket imádott és fölém helyezte őket, még akkor sem pusztítottam el őket teljesen. Elpusztítottam a Puszta városait gonoszságuk és fajtalankodó vágyaik miatt. ELPUSZTÍTOM AZOKAT A NEMZETEKET, AKIKNEK A TÖRVÉNYEI ELFOGADJÁK A FAJTALANKODÁST.

EGY MÁSIK BECSAPÓDÁS A MENNYBŐL LEHULLÓ CSILLAGOK lesznek. Ezek a becsapódások ÓRIÁSI FÉLELMET ÉS RENGETEG HALÁLT hoznak majd. Sokan nem is fogják tudni, hogy mi esett rájuk, amíg nem állnak előttem!

TOVÁBBI BECSAPÓDÁSOK LESZNEK A FÖLDRENGÉSEK, amelyek hirtelen, előzetes figyelmeztetés nélkül jönnek majd.

Most mondom - KÉSZÜLJ A BECSAPÓDÁSRA !!! Hiszen A LÖKÉSHULLÁMOKTÓL MINDENKI TÉRDRE FOG ESNI !!!

Fiam, még azt is el akarom mondani, hogy a becsapódások ideje alatt a szellemem az egész bolygón az összes életre hatással lesz !! Északtól délig, kelettől nyugatig lefedem szellememmel az egész Földet, és életre keltem a halottakat !!

Azt mondom, BÁND MEG BŰNEIDET MOST, mert hamarosan már a becsapódásra fogsz készülni, és akkor már nem lesz időd a bűnbánatra. A sötétség ezen ideje alatt eluralkodik a félelem, és azok, akik nem hit szerint járnak, nem fognak tudni megállni!

MÉG EGY TOVÁBBI BECSAPÓDÁS A VILÁGGAZDASÁGOT ÉRI MAJD. A legtöbb ember, beleértve a gyermekeimet is, úgy gondolja, hogy minden rendben van. Azt mondom, KÉSZÜLJ A BECSAPÓDÁSRA !!! A gazdaság hajója sziklának ütközött és gyorsan süllyed!

A gyerekeim azt kérdezik, mit tehetünk ?? Hogyan élhetjük ezt túl ??

Azt mondom, JÁRJ HITTEL, NE TÁMASZKODJ A SAJÁT MEGÉRTÉSEDRE, HANEM KÖVESS ENGEM. Gyermekeim most látás szerint járnak - nem hit szerint - de hamarosan ez a becsapódás az egész világra kihat!

KÉSZÜLJ A BECSAPÓDÁSRA!!!

Sok város utcáin folyni fog a vér !!!

Európa, Amerika, Ázsia, Dél-Amerika - készüljetek fel a hitetek tesztelésére !!!

A városok pokolgépes bombákként törnek ki !! Az emberek mindent fel fognak égetni, mert az táplálja őket, aki az örökkévalóságot a tűzben fogja tölteni !!

Fiam, KÉSZÜLJ A BECSAPÓDÁSRA !!!

A Maradékomhoz eljövök, és új fénylényekké változtatom őket !! Ragyogóbbá teszem őket, mint a sűrű sötétség, amely be fogja borítani a világot !! Minden ember tudni fogja, hogy ők a Maradékom !!!

Szeretlek titeket, gyermekeim !!

Hamarosan jövök - KÉSZÜLJ A BECSAPÓDÁSRA - most !!!

Ámen.
Ezeket a szavakat az Úr Jézus Krisztus adta

Jézus Krisztus

Pio Atya

Pio Atya fiatalon

 

Pio Atya stigmái

 

Szent Pio Atya

Efrain Rodriguez

Aszteroida becsapódás

Facebook