Isteni Ítélet

Ősi és mai próféták jövendölései
a közeljövőben váraható
eseményekről

Byron Searle - Sürgős

A próféciát Byron Searle kapta - 2020.11.22-én

Lukács Evangyélioma 21. rész
Jeremiás próféta könyve 13. rész

Az eredeti prófécia angol nyelven itt olvasható: https://byronsearle.blogspot.com/2020/11/urgent.html

A ma esti imádság közben úgy éreztem, hogy kérdezek az Úrtól néhány dolgot, mire Ő a következőket mondta el nekem.

Kérdeztem: Mikor valósul meg mindaz, amit megmutattál és elmondtál nekem és más őrzőknek?
Azt válaszolta: Ne foglalkozz vele, hogy mikor, csak légy készen rá és várd mindenkor.

Kérdeztem: Mi a helyzet az elnöki versennyel, és ki lesz az elnök?
Azt válaszolta: Ne aggódj emiatt. Azt fogom a hivatalba tenni, akit választottam. Bármelyikük is lesz az, továbbra is káoszt, hadi törvényt, háborút és összeomlást fog előidézni.

Kérdeztem: Kapok még szavakat a Testért?
Ő azt felelte: már mindent elmondtam nekik a sok őrző által, és még mindig nem hisznek. Csak az események fogják megtéríteni őket. Folytasd a vásárlást és a tartalékok felhalmozását, amíg tudod, mert hamarosan nem fogsz tudni kimenni és vásárolni.

Kérdeztem: Tőled vannak Dana Coverstone álmai?
Azt válaszolta: Igen, Dana nem érti, de a Maradékom igen. Az én Maradékom Dana álmait használja útmutatóként arra, hogy hol tartunk az idővonalon. Készülj nagy káoszra és háborúra. Az elkövetkező napokban sokan fognak meghalni.

Megkérdeztem, hogy miért a SÜRGŐS szó? (Az elmúlt 2 hétben hallottam, ahogy ezt a szót mondja nekem.) Ezt felelte: Mert a dolgok már túl vannak a figyelmeztetésen, most már sürgősek. A dolgok most rajtad múlnak, a figyelmeztetés ideje lejárt. Akik figyelembe vették, azok készen állnak. Akik nem hallgattak rám, csúfolták és kritizálták a szavamat, azok nem lesznek készen és elpusztulnak. Rengetegen el fognak pusztulni, mert nem vették figyelembe a figyelmeztetéseimet.

Készülj fel rá, hogy a városok hamarosan égni fognak. A gyermekeim nem lesznek készen arra, ami rájuk fog zúdulni. A káosz nagyon hirtelen jön, és sokakat felkészületlenül fog érni. Sokként fogja érni őket, és félelem lesz rajtuk úrrá. A Maradékom erős lesz és nem fog félni, mert ők ki lettek képezve erre az időszakra.

Kérdeztem: Mi a helyzet az átalakulással?
Az Úr így válaszolt: Megváltoztál az én Igém által. Megadom neked a szükséges erőt és a beszédhez a szavakat. Nagy erővel fogsz járni, mert teljes mértékben el leszel telve az Én Lelkemmel, csakúgy, mint kezdetben az első egyház. Az én maradékom NAGY HITBEN fog járni, és jelzőfények lesznek mindenki számára körülöttünk. Úgy fogsz ragyogni, mint én a kertben.

Megjegyzés: Amíg az Úr ezt mondta nekem, egy pillanatra mutatott nekem egy képet arról, amikor átalakult Péter, Jakab és János előtt. Láttam, hogy olyan elképzelhetetlen fénnyel sugárzik, ahogy a Biblia írja a Máté 17:1-5, Márk 9:2-9, Lukács 9:28-36 verseiben. Az arca megváltozott, és ragyogott, mint a nap. A ruhája fényes fehér lett, és csillogott. Olyan vakítóan fénylett, hogy a tanítványok eltakarták a szemüket és elfordították a fejüket, mert Jézus fénye olyan erős volt, hogy nem bírtak ránézni.

Ámen.
Az Úr Jézus Krisztus adta

Jézus Krisztus

Pio Atya

Pio Atya fiatalon

 

Pio Atya stigmái

 

Szent Pio Atya

Efrain Rodriguez

Aszteroida becsapódás

Facebook