Isteni Ítélet

Ősi és mai próféták jövendölései
a közeljövőben váraható
eseményekről

Dana Coverston lelkész álmai

Dana Coverstone, amerikai lelkész 3 prófétikus álmát mondja el ebben a videóban:

https://www.youtube.com/watch?v=6TdpMSMP9x4

Íme a magyar fordítás:

Üdvözlet, itt Dana Coverstone. Lelkész vagyok, férj, apa, és hazafi. Szeretem ezt az országot, és meg tudom erősíteni, hogy az első részét annak, amit mondani fogok nektek, még decemberben, december második vagy harmadik hetében elmondtam néhány embernek egy imacsoportban. Három konkrét álmot szeretnék veletek megosztani, melyeket nemrégen álmodtam. Az elsőt december 2-án, a következő kettőt pedig ezen a héten hétfőn, és tegnap éjjel kedden álmodtam. Hiszem, hogy ezek első sorban próféciák voltak.

Az első kifejezetten meg is valósult, a márciustól júniusig történt események alapján, most ugye júniusban vagyunk. Én semmiképpen nem állítom, hogy próféta vagyok. Megértem, hogy egyes álmok és látomások természetüknél fogva prófétikus jellegűek, bár azt hiszem, láttam releváns dolgokat megtörténni mind az első álmomból, mind pedig a nemrégen látott álmaimból néhány dolgot. Szóval amit mondani készülök, veheted úgy, hogy valószínűleg nem igaz, vagy akár imádkozhatsz rajta, és elgondolkodhatsz rajta.

De úgy gondolom, hogy ez egy figyelmeztetés az ország számára, egy figyelmeztetés Amerikának. Itt van, ami történt. Még decemberben volt egy álmom. Ebben az álomban láttam egy naptárat, amely 2020 januárjával kezdődött, és lapozódott. Láttam a januárt, utána a februárt, majd a márciust. Amikor a március következett, egy kéz megtartotta a lapot, és láttam, ahogy egy ujj aláhúzta a március hónapot, majd háromszor rákoppintott. Tehát a márciust aláhúzta, és háromszor rákoppintott. Számomra ez egy hangsúlyozás volt, hogy valami történni fog márciusban. Aztán láttam az áprilist, a májust, és a júniust. Majd amikor a június jött, a kéz ismét aláhúzta a júniust, és háromszor rákoppintott.

Aztán egy látomásban embereket láttam, akik meneteltek és tiltakoztak. Aztán maszkot viselő embereket láttam, ahogy sorokban mennek be a kórházakba. Orvosokat láttam tűkkel vagy fecskendőkkel. Láttam embereket a lélegeztetőgépeken. Láttam olyan embereket, akik nagyon-nagyon betegek voltak, nagyon-nagyon betegek. Láttam újságcímeket, amelyek azt hirdették, hogy emberek ezrei betegedtek meg. Láttam, hogy a mentők csak úgy repülnek az utakon. Aztán láttam, hogy városok égnek, hogy felgyújtanak épületeket, és láttam maszkos tüntetőket. Láttam olyan embereket, akik az öklüket a levegőbe tartották, kiabáltak, sikoltoztak, és dühösek voltak a világra. Láttam bírósági épületeket, állami épületeket ahogy körülvették. Láttam embereket, akik haragudtak a világra. Láttam, hogy a fegyverüket a levegőbe emelik és két kézzel a fejük fölé tartják, és láttam barikádokat a városokban.

Beszéltem erről több embernek is a gyülekezetemben, és meg tudom erősíteni, kik voltak azok, és ők is megerősíthetik, hogy amit mondok nektek, ugyanazt mondtam el nekik is. Teljes káoszt láttam. A másik dolog, amit láttam, hogy keselyűk repültek a nagyvárosok fölött. Nem csak azok fölött, amelyek égtek, hanem minden város fölött keselyűk röpködtek. Aztán láttam, hogy füst emelkedik fel, és láttam, hogy az emberek félnek, meg vannak rémülve. Láttam embereket az otthonukban, amint kinéznek az ablakukon a függönyön keresztül, és fegyver van a kezükben, mert teljes félelemben voltak. Aztán a következő szavakat hallottam: Készülj fel! Készülj fel! Már december óta hallom ezeket a szavakat: Készülj fel! Készülj fel!

Jött a január, a február, nem sok minden történt. Emlékeztettem az embereket az álmomra, majd jött a március, beütött a Covid19, és a dolgok elkezdtek leállni. Az egyházakat bezárták, az üzleteket bezárták, a gazdaságot leállították. Aztán látni kezdtük a tüntetéseket márciusban, májusban, Minneapolisban, és ezek a dolgok elkezdtek mind megtörténni. Tehát most itt tartunk az előválasztások végén, itt Kentuckyban, és már újabb leállásokról beszélnek. Most hallottam a kormányzót arról beszélni, hogy az iskolákat újból megnyitják, meg ilyesmi, de azok a dolgok, amelyeket decemberben az álmomban látomásban láttam, meggyeztek azzal, amit márciustól júniusig szinte minden nap nézek a hírekben.

Egész idő alatt hallottam: Készülj fel! Készülj fel! Időt töltök imádkozással, időt töltök az Igével, lelkész vagyok. És ez nem csak a munkám, hanem valami, amit szívesen csinálok, szeretek. Nagyon érdekelnek a hírek szerte a világon. Naponta 40 újságot olvasok el a világ minden tájáról. Lépést tartok az Államok más részeinek híreivel. Néha jobb, hogy itt hallom ezeket, mert nehéz tudni, kiben bízhatok meg. De kapok híreket az egész világból, a világ minden tájáról, mind liberális, mind konzervatív forrásokból. Nagyon sokat olvasok. Nagyon jól értem a nemzetek működését, elég sokat utaztam, és nem csak azért csinálom ezeket a dolgokat, hogy megerősíthessem az elmondottakat.

Mindezt szem előtt tartva hétfőn este volt még egy álmom, amire felébredtem. Készítettem róla jegyzeteket és egy videót is, csak hogy biztos legyek benne, hogy emlékezni fogok rá. De íme, elmondom az álmomat. Láttam egy naptárat. Egy naptárral kezdődött. Amikor ezt láttam, a naptár fent volt, és megjelent egy fehér alak. Ez számomra Istent képviselte, a Szentlelket, valami tisztát, valami igazat, valami valóságosat, valami szentet, mert nem volt benne semmi baljós, semmi gonosz. Közben hallottam, hogy egy hang azt mondja: 2. rész, 2. rész. Aztán láttam, hogy a június ellapozódik. Jött a július, aztán az augusztus, majd a szeptember. Láttam az ujjat a szeptember szó alatt, mintha hangsúlyozná, majd háromszor rákoppintott. Azután jött az október, majd megláttam a novembert. És ekkor számomra elkezdett valóságosnak tűnni az álom. A pulzusmérő órám szerint szerint amikor felébredtem, a pulzusom 180 körül volt. Tehát ez hétfőn este volt. Ez is egy olyan éjszaka volt, amikor arra ébredtem, hogy egyáltalán nem érzem jól magam. Ezután egész éjjel fent voltam, és nem éreztem jól magam.

De egyébként abban a percben, amikor az ujj a novembert 3-szor aláhúzta ahelyett, hogy rákoppintott volna, megláttam, amint egy ököl felpattan, és belecsapódik a naptárba, a naptár pedig szó szerint belerobbant a falba. A számok közül úgy tűnt, hogy 3 nap kiesett belőle, és szétrepült mindenfelé. És akkor elkezdődött egy káoszfelhő. És a következő dolog, amit láttam, fegyveres tüntetők voltak, akik az utcán harcoltak. Láttam, ahogy az emberek ütik egymást. Láttam az üzleteket leredőnyözve és bezárva. Láttam, hogy az iskolák be vannak zárva. Az iskolai tantermekben pókhálók lógtak, és különféle dolgok, meg papírok leestek a falról. A plakátok pedig úgy néztek ki, mintha hónapok óta senki sem lett volna ott. Láttam a bankokat. A banképületeknek le volt tépve a tetejük. Úgy nézett ki, mint egy földönkívüli bankrablás, mert a pénz a tetőn keresztül repült kifelé, mintha valamiféle porszívóval szívták volna ki. Ez furcsán hangzik, de láttam, ahogy a pénz éppen repül kifelé. Láttam, hogy a hátsó szobákban politikusok üzleteltek az emberekkel, tudod, hátba veregették az embereket, nevettek, mosolyogtak és vigyorogtak. Láttam műemlékeket, és Washington DC-t, ahogy égett, Washington DC lángolt, minden tűzbe borult. Láttam, ahogyan az embereket összegyűjtik. Láttam kínai és orosz katonákat a terepen. Az orosz katonák mondták a kínai katonáknak, hogy menjenek és vegyék fel ezeket az embereket, gyűjtsék össze őket, és biztosítsák ezt a területet. Láttam az ENSZ kék sisakosait is. Láttam, hogy katonai dolgok zajlanak. Trump elnöknek nyoma sem volt. Nem láttam semmi jelét vezetésnek Washington DC-ben. De a keselyűk, amelyeket korábban láttam, most olyanok voltak, mint a vízköpők. Úgy tíz-tizenöt láb magasságban repültek, és kíméletlenül támadták az embereket. Láttam, hogy az emberek bujkálnak otthonaikban és a garázsaikban. Láttam, hogy templomokat gyújtottak fel, lakóházakat gyújtottak fel. Abszolút káoszt láttam, és ekkor a 2020 novemberi ökölcsapásra terelődött a figyelmem. És akkor ismét hallottam a szavakat: Készülj fel! Készülj fel! Készülj fel!

Ez olyasmi volt, amit már szinte hét hónapja hallok. Mióta először elkezdődött, mindjárt július van, az már a hetedik hónap. És még egyszer: nem állítom, hogy próféta vagyok. Nem állítom, hogy kinyilatkoztatok, tudod. Csak nézd meg, mi történik novemberben, novemberig, és nézd meg, hogy igazam lesz-e. De tudom, hogy mikor hallom Isten hangját. Tudom, hogy számomra hogy hangzik Isten hangja. Felismerem, amikor Ő beszél, amikor olyan álmom van, hogy tudom, hogy Ő az. Azokat a dolgokat, amiket láttam, nem azért mondom el, hogy megijesszem az embereket, hanem azért, hogy figyelmeztessem őket, hogy elég baljós dolgok következnek. És nemcsak a veszteség miatt, hanem Isten népe miatt is.

A második álmot tegnap este láttam, és erre is felébredtem. Ebben az álomban épp egy udvari értékesítést tartottunk, hogy segítsünk egy csapatnak, akik a következő évben Ecuadorba mennek, ezért csináltunk egy udvari árusítást. Azt kértem titkárnőnktől, hogy szerezzen némi váltópénzt annak az udvari értékesítéshez. Szóval abban az álmomban elsétáltam a bankhoz, és bementem, hogy pénzt váltsak. Az ajtón viszont az állt, hogy nincs pénzváltás. Láttam a táblát, bevéstem az elmémbe, és továbbmentem. A helyi bank elnöke a pénztárban ült. Ő foglalkozott a pénzügyekkel. Mondtam, hogy szükségem lenne 10 dollárért negyeddollárosokra egy udvari árusításhoz. Erre azt mondta, hogy sajnálom, de az amerikai pénzverde már nem készít váltópénzt, mint az egycentes, ötcentes, tízcentes, negyed dolláros, vagy féldolláros. Ilyeneket már nem készítünk. Jól van, mondtam, akkor ez mit jelent? Azt mondta, hogy abbahagytuk ezeknek a gyártását. Jól van, mondtam, akkor hogyan tudunk ezután 1,5 dollárt felszámítani bármiért? Erre azt mondta, hogy készülj fel a hiperinflációra, és ilyen esetben számíts fel 2 dollárt. Majd hozzátette: Ja, és mellesleg hamarosan az 1 dolláros és az 5 dolláros bankjegyek következnek. És akkor ismét hallottam ezeket a szavakat: Készülj fel! Készülj fel! Készülj fel!

Felébredtem és lejegyeztem ezeket. Eddig soha nem vettem fel videót, és nem készítettem az álmaimról feljegyzést. Hezitáltam, hogy inkább nem jegyzem le azt, amit még decemberben álmodtam. De mindaz, amit álmomban láttam decemberben a márciustól júniusig terjedő időszakra vonatkozóan, valóra vált március és június között. És ezért nem hiszem, hogy bárkinek is szolgálatot tennék, ha nem osztanám meg azt, amit ebben az álomban és látomásban láttam. És hiszem, hogy nem csak egy második hatalmas Covid19 hullámot fogunk látni szeptember és november között, de fontos dolgokat fogunk látni a választásokkal kapcsolatban is. Nagy káoszt fogunk látni hazánkban. Csapatokat fogunk látni a városainkban. Látni fogjuk, hogy a tüntetések még rosszabbá válnak. Látni fogunk égő épületeket. És meglátjuk, hogy mindez hogyan vezet polgárháborúhoz ebben az országban. És ezért a barátaim számára, akik hívők, itt vagyok, csak megmutatom, amit szerintem hallanotok kell.

Először is fel kell készülnöd élelmiszerrel. Biztosíts magadnak valamilyen másféle fizetőeszközt, például ezüstöt, aranyat vagy bármi mást. Úgy gondolom, hogy elegendő mennyiségű fegyverrel és lőszerrel kell rendelkezned. És ez nem csak arról szól, hogy kijött a Második Egyezmény (szabad fegyverviselés) iránti rajongásom. Ezek olyan dolgok, amiket látunk. Beszélünk a rendőrség mentesítéséről. Ez egy dolgot jelent, hogy sok területen magadra vagy utalva. Azt is hiszem, hogy úgy kell imádkoznod, mint még soha. Győződj meg róla, hogy a családod tudja, mi folyik itt, és hogy hol tartózkodsz, kommunikálj néha a családoddal azokról a dolgokról, amik történnek. Nem azt mondom, hogy szállj ki a közösségi oldalakról, soha nem mondtam ilyesmit a gyülekezetemben sem. Amint mondtam, hiszem, hogy ezek a dolgok megtörténhetnek, de még soha nem tettem olyasmit, amit most csinálok, úgy értem, hogy a most következő szeptember és november közötti időszakról beszélek nektek.

Utána leellenőrizheted, és megmondhatod nekem, hogy novemberben nem történt semmi. Mondd meg nekem, hogy Dana Coverstone, te teljesen idióta és bolond vagy, hogy ilyeneket mondtál nekem. Tessék. Tudom, hogy felelős vagyok azért, amit mondok. De azt is tudom, mit érzek. Eléggé ismerem a Szentlélek hangját ahhoz, hogy felismerjem és higgyek benne, hogy amit hallottam, az meg is fog történni. És amit decemberben hallottam, az március és június között megtörtént. Nem azért, mert próféta vagyok, hanem mert az álmoknak néha prófétikus jellegük van. Egész sorozatot készítettem az álmokról és a látomásokról. Ma este befejezem ezt a sorozatot a gyülekezetünkben, és arról fogok beszélni, hogy az álmok és látomások miért jelentik szó szerint a szellemi ajándékok kiterjesztését a Korinthusbeliekhez írt I. levél 12. fejezete szerint, mert mi vagyunk a bölcsesség, mi vagyunk a tudás, és a szolgák, és mindezekre a dolgokra szükség van az álmokhoz.

Imádkozom, Uram, hogy mutasd meg nekem, mit jelentenek ezek a dolgok, amiket láttam. Kérlek, mutasd meg, hogyan értelmezhetem őket, és mik ezek. Most, amikor ezt mondom, június 24-e van, szerda délután 17:30, Burkesville, Kentuckyban. Az irodámban vagyok a limori egyház Kentucky-i Birch Hill-i lelkészi hivatalában, amikor megosztom ezt. Nem azért, hogy megijesszelek, de hiszem, hogy tudod, nézd meg, Isten sok figyelmeztetést adott az Ószövetség prófétáinak. Nem azért, hogy megijessze az embereket, hanem hogy felkészítse őket a jövőre. És néha kihívlak benneteket. Ne dobd félre csak csak úgy a szavaimat. Ne gondold, hogy csak valami prédikátor vagyok, aki megpróbálja rávenni az embereket, hogy eljöjjenek. Ez sem így van. Mert nézd meg, a Biblia azt mondja, hogy azok a szép napok elmúltak.

Jézus azt mondja az embereknek, hogy bírjátok ki a végsőkig, ügyeljetek rá, hogy kitartsatok a végsőkig. Miért? Mert amikor az emberek kitartanak a megbízható tanok mellett, hallani fognak valamit, amit tudod, néhányan hallgatnak engem, aztán elmennek, és elmesélik, hogy ez az ember drogozik vagy ilyesmi. Csak elmondom neked az álmaimat. Azt teszed velük, amit akarsz, értelmezheted őket úgy, ahogy akarod. De kijelentem, hogy hiszem, hogy szeptember és november között hihetetlenül szörnyű, rettenetes, utálatos dolgokat fogunk látni ebben az országban. Azoknak az embereknek, akik nincsenek erre felkészülve, nem csak hogy rossz helyen fogja őket érni. El fog pusztítani sok hitet, sok szívet, sok kapcsolatot, és sok embert. Ennek a nemzetnek az elpusztítása a cél. Mivel jelenleg olyan nemzeti elveink vannak, amelyek sok Antikrisztus-elv útjában állnak, mint például a szabadság, a függetlenség, az igazságosság, az Első Egyezmény (szabad vallásgyakorlás), a Második Egyezmény (szabad fegyverviselés). Ezért az Antikrisztus nem akarja ezeket a dolgokat. És igen, azt hiszem, hogy az Antikrisztus él, és jól van a Föld bolygón. És nem igazán érdekel, mit gondolnak az emberek erről a videóról. Hívhatsz, aminek csak akarsz, mondhatsz rólam bármit, de várj december elsejéig, és csak azután mondd. Ha tévedek, én fogok elsőként kiállni, és azt mondani: emberek, nem tudom, mit gondoltam. Nem akarok enni azon az éjszakán. Soha nem volt ilyen álmom, mint ez a kettő. Sosem volt 1. része meg 2. része az álmomnak. Az 1. rész teljesen valóra vált. És hiszek benne, hogy a 2. résszel is így lesz. Hívő emberek, figyeljetek a szavaimra! Hagyd abba a rendetlenkedést, ha nem az Úrért élsz, ahogy kell. Mivel egy olívabogyó-sajtoló pillanat következik az egyház számára ebben az országban. Egy olívabogyó-sajtoló pillanat. És összetörünk, szétnyomódunk és összepréselődünk. Ezért hiszem, hogy Isten folyamatosan azt mondja: Készülj fel! Nekem Ő ezt mondja, ezért mondhatom nektek, hogy készüljetek fel az elkövetkező eseményekre. Kitartani a végsőkig, bármennyire is nehéz lesz. Nem adom fel a Krisztusba vetett hitemet. Már túl messzire jutottam ezen az úton, és túl messzire mentem az életemben ahhoz, hogy ezt megtegyem. De szeretnék megbizonyosodni arról, hogy mások se kövessék el ezt a hibát - nehogy eltávolodjatok Tőle. Vedd fel a keresztedet, tagadd meg magad, és kövesd Őt. Köszönöm, hogy meghallgattatok.

Jézus Krisztus

Pio Atya

Pio Atya fiatalon

 

Pio Atya stigmái

 

Szent Pio Atya

Efrain Rodriguez

Aszteroida becsapódás

Facebook